Al 20 jaar werken aan betekenisvolle plekken!

20 januari 2020

Een mijlpaal voor The Missing Link als bedrijf: dit jaar zijn we namelijk 20 geworden!

Om dat te vieren werpen we iedere 20ste dag van de maand een blik op de afgelopen jaren: de oprichting, het pionieren in erfgoed en archeologie, alle bijzondere momenten en gebeurtenissen, partners, medewerkers, opdrachtgevers, vondsten en prachtige plekken door heel Nederland. Maar het is ook een moment om vooruit te kijken en stil te staan bij wat we samen als The Missing Link hebben opgebouwd.

“Het verleden verbinden aan de opgave van de toekomst.”

Die missie herinnert ons aan de persoonlijke drijfveer van directeur Boudewijn Goudswaard om het bedrijf in 2000 op te richten: “ontwikkelaars helpen met álle kersverse verplichtingen rond archeologie, erfgoed en bouwen”. Samen keuzes maken uit het erfgoed stelt de identiteit van de plek bloot. Door deze op een efficiënte en effectieve wijze toe te passen dragen we bij aan een duurzame gebiedsontwikkeling.

In 20 jaar hebben we als hecht team veel expertise opgebouwd in het management en gebruik van erfgoed. In opdracht van een brede mix aan overheden en marktpartijen werkten we aan een groot palet van kleine en grote projecten. Daar zijn we trots op en de kennis die we daarbij hebben opgedaan delen we graag. Gedurende het jaar zetten we The Missing Link daarom extra in de schijnwerpers door artikelen, foto’s, trainingen en events te delen en te organiseren. Dat doen we online en on site, met een jubileumevent  én -publicatie in juni 2020 als kroonjuweel.

Kabeldistrict Delft

Net als in de beginjaren vormen erfgoed en archeologie volgens ons een krachtige bouwsteen om betekenisvolle plekken te creëren – mits je samen de juiste keuzes maakt. Een uitdaging die we de komende twintig jaar daarom verder aangaan, mét jullie. Meer info over de aankomende events volgt.

Terug naar nieuwspagina

Waar kunnen we je mee helpen?

TML helpt je graag met archeologische projecten of erfgoedvraagstukken.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

contact