De officiële opening van UCo: ons nieuwe kantoor

Vrijdag 22 september is de Utrechtse werkgemeenschap UCo officeel geopend in het monumentale gebouw aan de 2e Daalsedijk. Als onderdeel van deze gemeenschap kijkt The Missing Link uit naar de toekomstige samenwerking met pioniers ABC Nova, Blauw, Blix, Butterfly factory, De Remise, Everybody likes Pinguins, Impactreporters, except, Good Finance, Inenergie, Publiek Domein, Recycling Network Benelux, Wiregroup en Re-volt Advisory.

De middag begon om 15:00 met de ceremoniële opening door burgemeester Jan van Zanen die het pand op symbolische wijze geopend heeft. Vervolgens heeft   blockchain consultant, trainer en (co-)auteur van negen managementboeken Paul Bessems een inspirerende voordracht gehouden over de kracht van gemeenschappen en de rol van een circulaire economie. Na de officiële opening was er tijd om kort kennis te maken met de verschillende bedrijven waarna er werd genoten van een borrel met live muziek.

The Missing Link is trots onderdeel van deze nieuwe manier van bedrijfsvoering en kijkt uit naar zijn werkzaamheden op onze prachtige nieuwe locatie!