Ontdek Achterveld, waar je buiten thuis bent

Ontdek Achterveld, waar je buiten thuis bent

Aan de zuidkant van Achterveld ontwikkelt de Alliantie Ontwikkeling een nieuwe woonwijk. Het onlangs ontwikkelde nieuwe dorpsplein verbindt de nieuwe wijk met de oude kern van Achterveld, een dorp met een rijke historie. Het voor Achtervelders zo herkenbare oude Coöperatiegebouw is inmiddels in vernieuwde vorm terug gekomen met appartementen en bedrijven op de begane grond. De eerste fasen van de nieuwe woonwijk zijn de afgelopen jaren al ontwikkeld. De komende jaren vindt ontwikkeling van de overige plandelen plaats. De wijk biedt woningen voor starters, gezinnen en senioren. Gemikt wordt op doelgroepen binnen, maar vooral ook buiten Achterveld.

Om deze doelgroepen aan te spreken wil de Alliantie Ontwikkeling de kwaliteit van het gebied en de identiteit van de plek benutten bij de gebiedspromotie en –marketing. Om de woonwijk onderscheidend op de kaart te zetten heeft The Missing Link het ‘verhaal van de plek’ geïnventariseerd, verhaallijnen opgesteld en kernwaarden sessies begeleid. Daarnaast heeft The Missing Link een bijdrage geleverd aan de look & feel en inhoud van de vernieuwde website ‘Ontdek Achterveld – waar je buiten thuis bent(de website is nog in ontwikkeling). Met beelden en teksten hebben we de kernwaarden van de nieuwe woonwijk in Achterveld geladen met het verhaal van de plek.

Opdrachtgever: de Alliantie Ontwikkeling

 

Producten: verhaal van de plek, verhaallijnen, kernwaardensessie, bijdrage aan look & feel website, schrijven van websiteteksten

2018