TML in de media

TimeTravel op National Geographic Channel

Op zondag 26 juni schitterde de app TimeTravel Amsterdam in het tv-programma World Smart Cities Amsterdam op National Geographic. Boudewijn vertelde op de Dam in Amsterdam over de totstandkoming van de TimeTravel-app en liet zien hoe je het verleden tot leven brengt met je tablet.

TT op national geo

TML in China?

Op 21 april was het eerste Chinees-Nederlandse Erfgoedforum in Haarlem. Boudewijn was namens The Missing Link uitgenodigd om te spreken over de inzet van erfgoed in gebiedsontwikkeling. De Chinese media pikten het nieuws snel op! Klik op de afbeelding voor een nieuwsitem van de Chinese tv.

Chinees-Nederlands erfgoedforum Boudewijn Goudswaard2

Promotiefilm voor Provincie Flevoland

In opdracht van de provincie Flevoland hebben wij de promotiefilm ‘De vergeten haven van Lely’ gemaakt. In het filmpje vertelt Cornelis Lely (de man van het plan om de Zuiderzee af te sluiten) over de geschiedenis van de Zuiderzee en de toekomst van de maritieme sector in Flevoland.

TimeTravel Katwijk Brittenburg

Boudewijn was op 6 april 2016 te zien in TV West Nieuws (Omroep West), waarin hij vertelde over de TimeTravel-app Katwijk Brittenburg. Hij staat op het strand van Katwijk, waar ooit het Romeinse fort Brittenburg heeft gestaan. Klik op de afbeelding hieronder en bekijk het item van Boudewijn vanaf 15.00 min.

TV West The Missing Link

Dalfsen

In mei 2015 was Dalfsen even wereldnieuws. Archeologen vonden een grafveld, een boerderij en honderd trechterbekers en andere grafgiften uit de Trechterbekerperiode (3400-2750 voor Christus). De unieke vondst vormde een belangrijke aanvulling op de kennis over de eerste boerengemeenschappen in Noordwest Europa. The Missing Link adviseerde de gemeente Dalfsen over het archeologische proces, bouwde een TimeTravel-app, verzorgde een publieksopgraving en maakte een tijdelijke expositie. De media stortten zich op deze prachtvondst en interviewden verschillende adviseurs van The Missing Link.

Charissa en Saskia bij Willem Wever (KRO/NCRV 28-09-2015)

Willem Wever The Missing Link
Het item begint op 14:20 minuten.

Saskia in de tijdelijke expositie (RTV-Oost 31-07-2015)
Boudewijn over de trechterbekers (Hart van Nederland 20-05-2015)

Hart van nederland Boudewijn TML 2

Boudewijn ter plaatse (NOS-journaal 21-05-2015)

NOS journaal The Missing Link

Het item met Boudewijn begint op 22:20 minuten.