ArcheoMapp

Alle relevante Informatie in één kaart.

Om te kunnen toetsen of er op een verantwoorde manier met de archeologische
waarden in de ruimtelijke ontwikkelingen wordt omgegaan heeft u veel informatie nodig, die vaak op verschillende plaatsen moet worden verzameld. Met ArcheoMapp brengen we alle actuele informatie voor u bij elkaar in een dynamische kaart.
The Missing Link denkt graag met u mee.

Archeomapp brengt alles bij elkaar:

  • De beleidskaart
  • De verwachtingskaart
  • Het bestemmingsplan
  • Het (toekomstige) omgevingsplan.
  • Archeologische rapporten

  • Selectieadviezen en -besluiten

ARCHEOMAPP

sneller inzicht en antwoord op de belangrijkste vragen.

Als bevoegd gezag adviseert u initiatiefnemers over hun omgevingsvergunning en bij nieuwe bestemmingsplannen, onder andere op het gebied van archeologie.
Om te kunnen toetsen of er op een verantwoorde manier met de archeologische waarden in de ruimtelijke ontwikkelingen wordt omgegaan heeft u veel informatie nodig, die vaak op verschillende plaatsen moet worden verzameld.

Dat kan makkelijker!

Hoe werkt het?

ArcheoMAPP brengt in een handige web-app de meest actuele informatie voor u bij elkaar in een dynamische kaart, voor sneller inzicht en antwoord op de belangrijkste vragen.

Hoe werkt het?

ArcheoMapp brengt in een handige web-app de meest actuele informatie voor u bij elkaar in een dynamische kaart, voor sneller inzicht en antwoord op de belangrijkste vragen.

Archeomapp

Archeologie in de Adviescommissie Omgevingskwaliteit?

Met de invoering van de Omgevingswet wordt de gemeente ook verantwoordelijk voor de vergunningverlening voor het verstoren van archeologische rijksmonumenten wanneer er sprake is van een meervoudige aanvraag en samenhangende activiteiten.

Bent u ook bezig om de welstands- en monumentencommissie om te zetten naar een Adviescommissie Omgevingskwaliteit? En op zoek naar expertise waardoor de gemeente archeologie op een volwaardige manier bij vergunningsaanvragen kan betrekken en integraal kan meewegen in ruimtelijke besluiten?

The Missing Link speelt hier als expert graag een rol in en kan archeologisch advies voor vergunningen en beleid verzorgen.
Neem voor meer informatie contact met ons op!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

The Missing Link helpt u graag met gebiedsontwikkeling.
Neem contact op met Anne Krauwer voor een vrijblijvend gesprek.

contact

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

The Missing Link helpt u graag met gebiedsontwikkeling.
Neem contact op met Anne Krauwer voor een vrijblijvend gesprek.

contact